Pokračuje výzkum Tracking cestování

Do výzkumu spojeného s instalací aplikace na chytrý telefon se zapojilo přes 1200 uživatelů, kteří uskutečnili přes 3000 cest. Výzkum nadále pokračuje. Pro aktivní uživatele aplikace chystáme řadu soutěží a velmi zajímavý cestovatelský web. Další losování o ceny proběhne již koncem června.

Do výzkumu se můžete zapojit taká Vy, pokud máte možnost si nainstalovat naší aplikaci na Váš chytrý telefon s operačním systémem Android. Použijte tento odkaz:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.stemmark.android.czechtourism&utm_source=global_co&utm_medium=prtnr&utm_content=Mar2515&utm_campaign=PartBadge&pcampaignid=MKT-AC-global-none-all-co-pr-py-PartBadges-Oct1515-1

 

Ondřej Vácha, Dialog

PŘEDSTAVUJEME NOVÉ FUKCE WEBU PRO UŽIVATALE APLIKACE TRACKING CESTOVÁNÍ:

http://czt.stemmark.cz/web/

V záložce Místa Vašich výletů si můžete jednoduše zobrazit všechny své cesty, navštívená místa a uložené fotografie.

V záložce Top výletníci se Vám nyní zobrazuje celkový počet výletů za celé období výzkumu a za poslední měsíc, plus Vaše pořadí v porovnání s ostatními (také pouze po přihlášení).

A konečně nová záložka Soutěž: za každou cestu Vám započítáváme bod a pěti nejaktivnějším cestovatelům v každém měsíci pak ještě bonusové body navíc. Tento počet bodů bude Váš počet kreditů v losování o ceny. To bude probíhat pravidelně jednou za čtvrtletí – nyní koncem června. Další novinkou je možnost „lajkovat“ všechny uložené fotografie (otevřít fotku v mapě, zadat Líbí se mi) v sekci Fotky – hodnocení. Tamtéž si můžete prohlížet i TOP 10 průběžně nejlépe hodnocených fotografií, které se Vám navíc vyznačí i v mapě.

Každý uživatel si může prohlédnout Místa výletů, zaznamenané cesty a uložené fotografie:

 

karta5

Výzkum Bezpečnost

V první polovině května proběhl na Dialogu výzkum týkající se toho, jak jsme opatrní v souvislosti s platbami na internetu, kontrolou nastavení internetového bankovnictví a ochranou našich chytrých telefonů. Výzkumu se účastnilo 300 respondentů. Byl spojen s losováním o dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč, který tentokrát obdrží paní Naděžda D. z Jablonce nad Nisou. Gratulujeme!

Ondřej Vácha, Dialog

karta3 karta4