Sázky na fotbalové EURO 2016 – Složení čtvrtfinále a cesta české reprezentace

Vítěze soutěžní otázky týkající se působení „repre“ jsme se bohužel dozvěděli již v samém úvodu turnaje. Česká reprezentace nepostoupila za základní skupiny. A naše skupina pohořela i v následující části turnaje. Do čtvrtfinále z ní neprošel žádný tým.

T4. Ve které fázi letošního Mistrovství Evropy ve fotbale skončí čeští fotbalisté?

Správnou odpověď, že skončí již v základní skupině, nám uvedlo 283 respondentů z 863 sázejících, kteří si rozdělí částku 8630 S/Majlíků. Po přepočtení tedy 30 S/Majlíků.

T6. Vyberte 8 týmů, které podle vás postoupí do čtvrtfinále ME ve Francii.

Do čtvrtfinále nakonec postoupily fotbalové týmy z: Francie, Německa, Itálie, Belgie, Islandu, Polska, Portugalska a Walesu. Těchto 8 týmů netipnul nikdo.

Nejblíže byli 3 tipující, kteří správně určili 6 postupujících a rozdělí si částku 14536 S/Majlíků, kterou jste si celkem vsadili na tuto otázku v poměru jejich sázek takto:

Lukáš B. z Ostravy a Luboš P. z Března u Chomutova shodně vsadili 10 S/Majlílů a získávají za ně výhru 364 S/Majlíků.

Hlavním výhercem se stává pan Tomáš M. z Prahy, který si za vsazených 380 S/Majlíků odnáší výhru 13 837 S/Majlíků.

Výhercům gratulujeme, zkontrolujte si, že máte ve Vašich odměnách připsány výhry. Soutěž pokračuje dál! Sledujte stránky Dialogu.

Ondřej Vácha

Jaká je nejčastější značka automobilu, má někdo Ferrari a kolik lidí bydlí na samotě?

Na tyto tři soutěžní otázky spojené s odměnou 1000 Kč odpovídali účastníci výzkumu Bydlení/Automobily, kterého se účastnilo 3400 členů Dialogu.

Nejčastěji vlastněným automobilem je mezi členy Dialogu vůz Škoda Fabia. Na tuto otázku správně odpovědělo 888 lidí, ze kterých jsme vylosovali jednoho výherce, jímž je Ilona P. z Šumperka.

Naopak šťastlivec, který by vlastnil Ferrari, se v Dialogu překvapivě nenašel ani jeden. Že se ke vzpínajícímu koni v garáži nikdo nepřizná, očekávalo 739 účastníků výzkumu a výhru za toto odpověď obdrží pan Kateřina Ž. z Prahy.

Klid a pohodu spojenou s bydlením na samotě si užívá přesně 1% členů Dialogu, což očekávalo 353 odpovídajících. Výhercem u této otázky se stává Karel K. z Vinořic u Kladna.

Výhercům gratulujeme a zasíláme jim dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč.

Ondřej Vácha

Výsledky hlavní soutěže výzkumu Bydlení a Automobily

 

Výzkumu se účastnilo více jak 3400 členů Dialogu.

Hlavní cenu 5000 Kč zasíláme paní Radce D. z Náchoda.

Dotazníky v pořadí známých modelů automobilů nám vyplnili a odměnu 500 Kč získali:

430. dotazník (Ferrari) – Petr Ch. ze Znojma

500. dotazník (Fiat) – Šárka O. z Ústí nad Labem

911. dotazník (Porsche) – Luboš S. z Janoviček

1000. dotazník (Škoda slavné MB-éčko) – Jaroslav T. z Brodců

Výhercům gratulujeme!

Odpovědi na poslední tři soutěžní otázky a výherce uveřejníme co nejdříve.

Ondřej Vácha

 

Výsledky výzkumu na ME ve Fotbale

Výsledky výzkumu ME ve Fotbale

Výzkumu se účastnilo 2079 členů Dialogu. Dotazování probíhalo od 3.6. do 10.6. – tedy v týdnu před zahájením šampionátu. Naprostá většina respondentů zaznamenala, že bude probíhat fotbalové Euro. Sledovat zápasy se chystá 2/3 mužů a také 1/3 žen. Nejčastěji z pohodlí domácnosti, případně z nějaké hospůdky.

f1  f2

f3

Nejvíce se věří Německu a potom Španělsku. Třetina účastníků výzkumu neočekává, že české reprezentace postoupí ze skupiny a zhruba stejné množství odhaduje, že naše působení na šampionátu uzavřeme již v osmifinále.

f4

 

Do naší soutěže zaměřené na tipování postupujících a na umístění české reprezentace se zapojilo 863 soutěžících. Na každou soutěžní otázku je tedy určena odměna 8630 S/Majlíků, kterou si rozdělí rovným dílem ti, kteří tipli nejpřesněji.

f6 f5

A jak jste tipovali vy?

Ondřej Vácha, DIALOG

 

 

Výzkum o fotbalovém Euru 2016

Těsně před prvním zápasem jsme ukončili výzkum týkající se toho, jak nadcházející měsíční fotbalový maratón zasáhne do našich životů. Výsledky výzkumu včetně vašich tipů na vítěze brzy uveřejníme.

Mohli jste si vsadit na vybrané soutěžní otázky odměnu za tento výzkum (40 S/Majlíků). Kdo jste si nevsadili, máte již tuto částku doplacenou ve svých výplatách. Do soutěže se nakonec zapojilo 863 členů Dialogu a celková vsazená částka na 4 otázky činí – 34 520 S/Majlíků.

Možnosti vsadit si i jinou částku formou naspořených S/Majlíků využilo nakonec celkem 119 členů Dialogu a soutěžíme zde o odměnu 14 565 S/Majlíků.

Vítěze všech soutěžních otázek budeme uveřejňovat postupně v průběhu turnaje.

Věříme, že odpověď na soutěžní otázku: „Ve které fázi letošního Mistrovství Evropy ve fotbale skončí čeští fotbalisté?“ budeme znát až v samém závěru turnaje…

Českému týmu i všem sázkařům z řad Dialogu držíme palce!

Ondřej Vácha