Dialog slaví výročí!

Rádi bychom vám poděkovali za vaši ochotu a přízeň v minulých letech. Panel Dialog vznikl na v roce 2015 a letos tedy oslavil již třetí výročí své existence. Za to vděčíme především vám.

Panel Dialog je výjimečný tím, že je uzavřen pro běžné zájemce a jeho členům nabízí, aby mohli vyplňovat výzkumy způsobem, který jim vyhovuje (online, telefonicky i osobně).

To jsou skvělé zprávy nejen pro STEM/MARK, ale také pro charity, na které hojně přispíváte. Do dnešního dne jste na charitativní účely věnovali téměř 288 000 korun a my vám krom naší vděčnosti níže přinášíme také poděkování od zástupců jednotlivých organizací.

 

 
119_binner_7

Milí respondenti,
jménem společnosti Pomocné tlapky o.p.s. bych ráda poděkovala firmě STEM/MARK a.s. a její tazatelům i respondentům za spolupráci. Naše spolupráce trvá již 12 let. Prvním pejskem byla fenka Ája pro Vítka Pavlíčka. Ta odstartovala dlouholetou spolupráci, kdy můžeme díky vašim příspěvkům připravovat asistenční psy, kteří pomohou na cestě k nezávislosti a samostatnosti.
Vaše podpora je pro nás velkou pomocí a my si je velice vážíme. V současné době za podpory vás připravujeme fenku Naďu.
Hana Pirnerová
ředitelka společnosti

 

 

 

logo-cestadomu

Milí respondenti,
jsme vděčni, že spolu s Vámi můžeme těžce nemocným lidem plnit přání zemřít doma mezi svými blízkými – tam, kde to mají rádi a cítí se bezpečně. Vážíme si každého daru a projevené důvěry. Společnost STEM/MARK s námi spolupracuje dlouhodobě a taková podpora je pro nás nejcennější.
Děkujeme.

Helena Štohanzlová
vedoucí fundraisingu a péče o dárce Cesty domů

 

 

 

bulovka logo

Dnes nám firma BTL dodala vámi objednaný přístroj ke kontinuálnímu měření tlaku u dětí.
Chtěl bych tímto srdečně poděkovat za další dar, který nám bude pomáhat dále vylepšovat péči o naše pacienty.
Ještě jednou děkuji.

MUDr. Ivan Peychl
Primář Dětského oddělení

 

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci!

Jana Proboštová
Panel Dialog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *